SKV Bike Tour – Harman

SKV Bike Tour – Harman
User Rating: 0 (0 votes)

Update 20.04.219 – Deoarece vremea se anunta nefavorabila si pentru ca sunt putine persoane inscrise, tura se va anula. O vom reprograma cu alta ocazie. Pana atunci, va asteptam la tura urmatoare de la Vulcan, din data de 11.05.2019.

Asociatia SKV Brasov, in colaborare cu Johanna Kroner’s Tales Tour si Biserica Evanghelica Harman, au placerea de a va invita la o tura de Bike, combinata cu un program cultural inedit. Acesta consta in  celebrarea Sfintei Liturghii de Paste in Biserica Fortificata Harman, urmata de un tur al fortificatiei, condus de Johanna Kroner’s Tales Tour. Vom afla detalii mai putin cunoscute despre viata si organizarea sasilor din Brasov, de ce au construit fortificatii in jurul bisericilor lor si multe alte informatii interesante.
Aceasta activitate se va desfasura in data de Duminica 21 Aprilie 2019 si este deschisa tuturor celor interesati.
Tura de Mountain Bike se va desfasura pe urmatorul traseu: Brasov (Coresi Shopping Resort) – Sanpetru – Harman(Liturghie + vizita ghidata a fortificatiei) – Bod(vizita neghidata) – Sanpetru – Brasov(Coresi Shopping Resort). Dificultatea traseului este de 2/5, va dura aproximativ 6-7 ore, cu tot cu programul cultural.
Intalnirea de plecare in tura va avea loc in parcarea Coresi Shopping Resort din Brasov la ora 08:00, urmand a se pleca pe traseu la ora 08:20. Traseul va fi exclusiv pe sosea, astfel ca participantii pot veni atat cu biciclete de sosea, cat si cu Mountain Bike.
Programul zilei va fi urmatorul:
08:00 – Intalnirea participantilor la tura de bike, in parcarea Coresi Shopping Resort Brasov.
08:20 – Plecarea spre Sanpetru – Harman
09:00 – Celebrarea liturghiei de Paste.
10:30 – Start tur ghidat cu Johanna Kroner’s Tales Tour
12:00 – Plecare spre Bod si vizitare biserica Fortificata
13:00 – Plecare spre Sanpetru si Brasov.
Costul pentru participarea la acest program este de 50 de ron/persoana  si se va achita fie prin transfer bancar(de preferat) in contul asociatiei RO22 RZBR 0000 0600 1761 4227 Raiffeisen Bank Brasov, fie cash in ziua turului. Am prefera ca participantii sa achite direct in banca, deoarece va fi dificil sa completam chitante in ziua respectiva.
Daca sunt persoane care doresc sa participe numai la programul cultural, atunci sunt invitate sa precizeze acest lucru in formularul de inscriere si sa ajunga inainte de ora 09.00 la Biserica Evanghelica din Harman, deoarece pe parcursul liturghiei, portile fortificatiei vor fi inchise.
Participantii la tura de bike sunt rugati sa vina pregatiti cu: bicicleta si casca, camere de schimb sau petice, haine uscate de schimb, bidon apa pentru hidratare, pelerina ploaie, mancare la pachet, voie buna. De asemenea, participarea la liturghie, nu se va putea face in echipamentul  de ciclism, ci fiecare participant trebuie sa aiba haine adecvate unei astfel de celebrari(pantaloni lungi si o bluza cu maneci lungi).
Tura se va desfasura numai pe drumuri publice. Fiecare participant, isi asuma responsabilitatea pentru respectarea regulilor de circulatie pe drumurile publice. Minorii pot participa la tura numai insotiti de parinti sau de un adult.
Participarea se face numai in baza completarii on-line a acestui FORMULAR care ulterior trebuie tiparit, semnat si predat organizatorilor(din pacate regulile GDPR ne obliga sa avem semnaturi, nu este suficient numai formularul on-line) in ziua plecarii, fie la Coresi, fie la Biserica Evanghelica din Harman.
Pentru intrebari si detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0743. 059.154 sau pe adresa skvbrasov@gmail.com

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte