SKV Bike & Brunch Fagaras

SKV Bike & Brunch Fagaras
User Rating: 0 (0 votes)

Asociatia SKV Brasov, in colaborare cu Biserica Evanghelica Fagaras, au placerea de a va invita la o tura de Mountain Bike, combinata cu un Brunch, organizat in curtea Bisericii Evanghelice din Selistat.

Aceasta activitate, se va desfasura in data de Sambata 06 Octombrie 2018, este deschisa atat membrilor SKV cat si simpatizantilor, iubitori de bicicleta si de munte, sau amatori de picnic si de socializare. 

Tura de Mountain Bike se va desfasura pe urmatorul traseu: Fagaras – Soars – Barcut(vizita) – Selistat(vizita si Brunch) – Cincsor(vizita) – Fagaras. Dificultatea traseului este de 3.5/5, va dura aproximativ 6-7 ore, cu tot cu vizitarea Bisericilor Fortificate si Brunch. Intalnirea de plecare in tura va avea loc in fata Cetatii Fagaras la ora 09:15, urmand a se pleca pe traseu la ora 9:30. Bicicleta recomandata pentru acest traseu, este Mountain Bike.

Brunch-ul va incepe in jurul orei 11:30 si va consta in mare parte din produse locale, pregatite cu multa grija de comunitatea din Barcut – Selistat. Participarea la Brunch, nu este conditionata de participarea la tura de bike insa va trebui sa ajungeti pe cont propriu la Selistat, iar calitatea drumului dintre Barcut si Selistat, recomanda folosirea unei masini de teren.

Costul pentru Brunch si vizite este de 40 de ron/persoana  si se va achita printr-o donatie catre bisericile respective. 

Participantii la tura de bike sunt rugati sa vina pregatiti cu: bicicleta si casca, camere de schimb sau petice, haine uscate de schimb, bidon apa pentru hidratare, pelerina ploaie, voie buna. Tura se va defasura atat pe drumuri publice, cat si pe drumuri forestiere. Fiecare participant, isi asuma responsabilitatea pentru respectarea regulilor de circulatie pe drumurile publice. 

Participarea se face numai in baza completarii acestui FORMULAR .  Daca doriti sa participati numai la Brunch, va rugam sa ne contactati pe adresa skvbrasov@gmail.com 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte