Regulament Ski Pokal

REGULAMENT CONCURS

 1. ORGANIZATOR

Organizatorul competitiei „SKV SKI POKAL 2020” este Sc Cabana Postavaru Julius Romer SRL.

Competitia se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, prin anuntarea acestui fapt pe site-ul www.skvbrasov.ro Organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a amana sau anula competitia in orice moment, inainte de desfasurare din cauza conditiilor meteo, a stratului de zapada necorespunzator sau alte motive care impiedica desfasurarea acesteia in conditii optime. Competitia poate fi anulata si in dimineata concursului, in cazul in care arbitrii decid ca nu sunt conditii optime de a desfasura o competitie de ski alpin.

 1. SCOPUL

Scopul acestui concurs este de a promova practicarea schiului alpin.

 1. LOCUL DE DESFASURARE

Domeniul schiabil Poiana Brasov.

 1. CONDITII DE DESFASURARE

Se va desfasura un concurs de slalom urias in doua manse pentru adulti si intr-o singura mansa pentru copii. Organizatorii vor desemna un DIRECTOR DE CONCURS care va confirma sau anula mansa a doua/concursul in functie de: conditiile meteo, starea partiei, conditiile de siguranta ale sportivilor, etc.

 1. ARBITRII

Pe parcursul traseului vor fi arbitrii care vor supraveghea trecerea corecta a concurentilor printre portile montate pe traseu.

 1. CRONOMETRAJUL

Va fi asigurat cu aparatura electronica, de personal calificat cu o experienta bogata in organizarea competitiilor de acest gen.

 1. CONCURENTI/GRUPE DE VARSTA

Statutul concursului este OPEN, la start putandu-se alinia orice iubitor al acestui sport. Concurentii vor fi impartiti in 10 grupe in functie de varsta implinita la data concursului. In cadrul fiecarei grupe vor fi doua subgrupe (fete si baieti) 1) 0-5 ani; 2) 6-9 ani; 3)10-13 ani; 4) 14-17 ani; 5) 18-24 ani; 6)  25-34 ani; 7) 35-44 ani; 8) 45-54 ani; 9) 55-64 ani; 10) 65+ ani  

 1. TRASEU

Partia alocata pentru concurs va fi Partia Drumul Rosu, de la Cabana Postavaru, pana in Platoul Ruia. In azul in care organizatorii decid alta locatie, se va anunta la data concursului. Partia va fi asigurata prin plase. Pe durata concursului portiunea respectiva a partiei va fi inchisa pentru practicantii sporturilor de iarna din afara concursului. Accesul publicului spectator se va face pe jos.

 1. ORDINEA DE START :

Adulti: Feminin 65+, Masculin 65+, apoi in ordinea descrescatore a varstei.

Copii: fete prima grupa, baieti prima grupa, fete a doua grupa, baieti a doua grupa, s.a.m.d . Neprezentarea la start in ordinea stablita (Intarziere la start) duce la pierderea intrarii în concurs. Listele de start vor fi afişate la secretariat. 

 1. INSCRIEREA

Prin inscrierea la eveniment, participantii/reprezentantii legali ai minorilor sunt de acord ca organizatorii, partenerii si sponsorii sa foloseasca numele, imaginile foto si video efectuate lui/ei in timpul concursului in scopuri promotionale. Prin completarea formularului de inscriere, participantii /reprezentantii legali ai minorilor, sunt de acord ca datele cu caracter personal comunicate de ei sa fie folosite in scopul organizarii evenimentului. Prin inscrierea la concurs participantii /reprezentantii legali ai minorilor, declara ca sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre organizator, precum si cu participarea la „SKV SKI POKAL 2020”.

Taxa de participare este:

Taxa Adulti: 50 ron

 Taxa Copii:  25 ron

Membrii SKV si copiii lor, beneficiaza de reducere de 10, respectiv 5 ron din taxa de participare.

Taxa de participare se va achita cash in momentul inscrierii.

Numărul maxim al concurenților va fi de 200 pentru Adulti si 200 pentru copii, inscrierea fiind facuta in ordinea cronologica a primirii cererilor de înscriere si a platii taxei de participare. Ridicarea numerelor de concurs se va face in ziua competitiei incepand cu ora 09:00, de la secretariatul special amenajat la locatia competitiei in incinta cabanei Postavaru, in timpul special alocat (vezi PROGRAMUL DE DESFASURARE).

 1. TRANSPORTUL PE CABLU / CARTELA DE TELESKI

Costul transportului pe cablu al participantilor la competitie va fi suportat de catre fiecare participant in parte. Cartelele de transport se pot achizitiona de la casele de bilete din statiune.

 1. DESFASURARE

Concursul constă in două manșe de concurs pentru adulti si o mansa pentru copii, conform regulametului de desfasurare a competitiei, precedate de câte o coborare de recunoastere. Concurentii au dreptul de a recunoaste traseul cu portile montate, fie pasind in susul partiei pe marginea traseului sau schiind usor printre porti in sir indian. Concurentii vor purta in mod obligatoriu numarul de concurs atribuit. Se interzice schiatul prin porti in stil de competitie in timpul recunoasterii traseului, acest lucru putand duce la excluderea din concurs. Concurentii vor fi prezenti in zona de start cu cel putin 15 minute inaintea intrarii in concurs, conform listei de start afisata la secretariat. Concurentii care intarzie si nu respecta ordinea de start vor fi descalificati.

 1. PROGRAMUL DE DESFASURARE

Ora 09:00-10.30 inscrierea (la Race Office), montarea jaloanelor pe partia de concurs

Ora 10.45 afisarea grilei de start 

Ora 11:00 START primul concurent 

Ora 14:30 afișarea rezultatelor provizorii

Ora 15.00 afișarea rezultatelor definitive

Ora 15:00-16:00 festivitatea de premiere. Premierea se va desfasura in fata Cabanei Postavaru Julius Roemer.

*Nota: Orele programului stabilite pot suporta modificari in functie de conditiile meteo, etc.

 1. ECHIPAMENTUL

Concurentul se va echipa in mod corespunzator pentru a-si asigura siguranta. Purtarea castii este obligatorie.

 1. CONTESTATII

Contestațiile se depun in termen de 15 minute dupa afisarea rezultatelor definitive. Pentru contestatiile legate de varsta, participantii vor fi obligati sa prezinte un document de identitate(CI sau Certificat de nastere in cazul minorilor)

 1. PREMIEREA

Pentru stabilirea clasamentului se va lua în calcul suma celor doi timpi din cele doua manse pentru adulti. Se acorda diplome si medalii pentru locurile I, II si III din fiecare grupa fete si baieti.

 1. REGULAMENTUL COMPETITIEI

Regulamentul competitiei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul concursului http://skvbrasov.ro/regulament-ski-pokal/

 1. DIVERSE

Prin inscrierea in competitia „SKV SKI POKAL 2020” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, numele si prenumele participantilor sa fie facute publice pe site-ul competitiei si pe site-urile partenere,  la sectiunea „participanti” si la sectiunea „rezultate”. De asemenea, pozele efectuate in timpul desfasurarii competitiei pot fi facute publice si folosite de catre organizator in scopuri publicitare, fara alte obligatii din partea Organizatorului.

Sari la bara de unelte