Inscriere Winter

ANUNT IMPORTANT
MODIFICARE TRASEU PENTRU CATEGORIA SKI DE TURA

Stimati participanti,
Duminica 19.01.2020 a avut loc antrenamentul oficial al competitiei si cu aceasta ocazie, am verificat daca stratul de zapada este suficient sau nu pentru categoria SKI DE TURA a concursului nostru SKV UPHILL WINTER, ce se va desfasura in data de 01.02.2020. Din pacate, pe portiuni mari din traseu nu este zapada deloc, astfel ca am luat decizia de a schimba traseul, pentru a ne asigura ca aveti suficienta zapada. Astfel noul traseu va fi urmatorul:

1. Start la ora 17:00 de la statia inferioara a partiei Lupului.
2. Urcarea pe partia Lupului, pe sub telescaun, pana la intersectia cu varianta care duce la Gondola.
3. Coborare pe varianta, pana la intersectia cu varianta 3D.
4. Urcare pe varianta 3D, pana la intersectia cu Drumul Rosu.
5. Urcare pe Drumul Rosu pana la cabana Postavaru.

Traseul este mai scurt, are numai 4.2 km, insa are o diferenta de nivel de 600 de m, ceea ce inseamna ca are in continuare un grad ridicat de dificultate. Am facut si o inregistrare a acestui traseu insa nu in urcare, ci in coborare, de la Cabana Postavaru, catre baza partiei Lupului, ca sa va puteti face o idee mai clara. Harta acestui traseu se poate gasi aici: https://www.strava.com/activities/3024681044 In cazul in care nu mai doriti sa participati la concurs din cauza acestei modificari de traseu, va rugam sa ne contactati pe adresa skvbrasov@gmail.com pana in data de 25.01.2020, pentru a gasi o solutie de restituire a taxei de participare.
Va asteptam.

Inscrierile se vor face on-line in formularul de mai jos, pana Vineri 31 ian, ora 20:00. Plata se va face numai prin card bancar, pe platforma de inscriere. Pentru platile efectuate in ziua de Vineri 31.01.2020, va rugam sa trimiteti dovada platii pe adresa skvbrasov@gmail.com

Pentru validarea inscrierilor, se va prezenta cartea de identitate, se va semna luarea la cunostinta a regulamentului si DECLARATIA pe proprie raspundere(pentru minori, descarca AICI) in caz de accident si se va ridica numarul de concurs.
Nu se pot face inscrieri la fata locului, in ziua de concurs.

&nbsp

Sari la bara de unelte