Doneaza 2%

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Carpatina Ardeleana a Turistilor, Sectiunea Brasov 

Cu ajutorul tau, dorim sa sprijinim activitatile noastre din anul 2019 si anume, drumetiile montane si concursurile de alergare montana  si ski de tura sau mountain bike. De asemenea, pentru anul 2019, ne propunem sa demaram un proiect de construire a unui nou refugiu montan.

De ce sa redirectionezi 2% catre Asociatia Carpatina Ardeleana a Turistilor, Sectiunea Brasov ?

Asociatia Carpatina Ardeleana a Turistilor, Sectiunea Brasov,  cu o istorie de peste 135 de ani, este cea mai veche asociatie de turism montan din Romania. A fost si este una dintre asociatiile care a construit cele mai multe cabane  montane, care a creat si a marcat sute de poteci in muntii Romaniei, unele din ele purtand chiar numele membrilor SKV, cum ar fi „Drumul lui Friederich Deubel”(de la Prepeleac spre varful Bucsoiul) sau Drumul lui Julius Roemer(din Poiana Brasov, spre varful Postavaru). De asemenea, SKV a fost unul din pionerii infiintarii serviciului de ajutor montan, constituit ulterior sub denumirea de Salvamont si printre primele asociatii care au instruit ghizi montani si au oferit aceste servicii pentru turistii montani. Dorim sa ducem mai departe aceste activitati si de aceea, in  ultimii ani, am inceput dezvotarea in alte zone de pionierat, cum ar fi alergarea montana, ski de tura, mountain bike si alte activitati legate de turismul montan la care va invitatm sa participati.

Redirectionează 2% catre Asociatia Carpatina Ardeleana a Turistilor, Sectiunea Brasov 

Cum poti face asta?

Descarca formular de aici:  Descarca formularul 230 

Din acest formular, trebuie completata numai prima pagina si depusa la sediul ANAF de care apartineti sau trimisa prin Posta, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire.

Conform Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, sistemul 2% permite contribuabililor, persoane fizice, sa direcţioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate non-profit (ONG). Astfel, chiar cetățenii decid ce se întâmplă cu o parte a impozitului datorat statului.

In cazul in care nu directionezi acesti 2% catre un ONG, procentul respectiv ramane in bugetul statului.

Sari la bara de unelte